majster napisał(a):Krzysiu a rad mi nie dawaj, źle to znoszę.
majster napisał(a):GRH "FIVE-O-DEUCE" wybiera sie na hel ?
Poopalać się, czy na watę cukrową ?

Trochę sie już przecież znamy więc apeluję do WSZYSTKICH o dystans. Nikt na nikogo nie pluje tylko wymieniamy poglądy. Przecież nie będziemy spisywać protokołu dyplomatycznego JAK rozmawiać między grupami. Dopóki nikt nikogo nie obraża mozemy przecie ze sobą normalnie gadać na forum czy też na wspólnych imprezach. Jedni i drudzy: nie bądźmy już tacy wrażliwi.

Zamknijmy ten temat definitywnie, bo niepotrzebnie i zupełnie nienaturalnie puchnie

Sądzę, że spotkanie będzie możliwe na tegorocznym Helu, jeśli się na niego wybierasz.
GRH "FIVE-O-DEUCE" wybiera sie na hel ?
Poopalać się, czy na watę cukrową ? bo rozumiem że "jedna z najlepszych grup rekonstrukcyjnych z Polski" nie będzie zawyżała poziomu "wydarzenia lata" w tamtych stronach.
Ja widzę.
Wielokrotnie obecni "FIVE-O-DEUCE"-owcy wypowiadali się bardzo negatywnie na temat tej imprezy. Szczególnie ci co tam byli. Że organizacja kuleje, że komercha, że "biesiadnie-odpustowo". A teraz okazuje się że następuje zmiana poglądów.
Zmiana grupy.
Zmiana poglądów.
Co jeszcze zamierzacie zmieniać ? Pytam żeby nie zdziwić się w przyszłości

Andrzej napisał(a):Ja rozumiem, że D-Day Hel może budzić kpinę, ale cóż - po zeszłym roku uznałem, że obecność takiej grupy, jak 101st Abn byłaby bardzo miła. Żeby zawyżyć poziom, powinni przybyć tacy weterani, którzy wąchali proch z niejednego pola bitwy. Więc - dlaczego nie spróbujecie?
Bardzo przepraszam za takie wtrącanie się na podwórko, ale... nie wytrzymałem.
I jakos do tej pory, nam przynajmniej, wystarczyło
....

Powrót do Pozostałe Rekonstrukcje
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości