PS.Witam! mam na imię Patryk i jestem nowy na forum.

Ale co do wymiarów i typu magazynka czy jest on zgodny z orginałem?
Wracając do droższego: Jak można zauważyć jest już niedostępny. Jedynie można dostać takowego na zbrojownia.com.pl ale to już wydatek rzędu 800 zł, gdyż niedawno podrożał.knightrider napisał(a):Dzięki za informacje. Jeżeli ten lepszy kosztuje teraz 800zł, to się zastanowie nad tańszym, lub Garandem firmy Denix.
nicpoń napisał(a):Jeżeli ci się nie spiesy to możesz poczekac aż dostępne będą w polsce nowe thompsony King Arms ful metal +drewno , na razie dostępny na RedWolf Airsoft w cenie 346USD
Poza tym, znając rynek airsoftowy i ceny replik King Arms, w Polsce cena pewnie będzie oscylować w graniach ~1500pln 
knightrider napisał(a):Dzięki za informacje. Jeżeli ten lepszy kosztuje teraz 800zł, to się zastanowie nad tańszym, lub Garandem firmy Denix.
Jestem w trakcie kompletowania oporządzenia do m-42 i mam mało kasy. Narazie nie należe do żadnej grh, tylko jestem w stoważyszeniu MAiTM Labirynt ( www.labirynt.org.pl ). I jestem takim jagby "statystą" w mundurze US przy Dodgu WC51 w www.bunkierkonewka.eu za co dostaje drobne wynagrodzenie
. A nie mam żadnego guna. A co sądzicie o Garandzie od Denixa?
Jedna, czyli ta aktualna wersja z dolnym body z ABS, a druga już zapowiedziana, z body full metal. O ile się dobrze orientuję to chyba jeszcze nie wiadomo kiedy będzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości